Otizmli çocuklardan Başkan Çoban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Otizmli çocuklardan Başkan Çobana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 11:17

Otizmli çocuklardan Başkan Çoban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - OTİSTİK Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, otizmli çocuklar ve aileleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni makamında kabul etti. Ziyarete Dernek Başkanı Fatma Kilci Kavas'ın yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocuklarla ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, otizmli çocuklara sahip ailelerin ve öğretmenlerinin gösterdiği ilgi ve gayretin her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı. Otizmli çocukların aile ve toplum içindeki davranışlarıyla bireysel gelişimlerinde eğitimin çok önemli bir yer tuttuğuna işaret eden Başkan Çoban, dernek üyelerine ve ailelere başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Dernek Başkanı Fatma Kilci de 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla yapılacak etkinlik hakkında bilgi vererek Başkan Çoban'a engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalara verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!