Minik öğrenciler aşçılık mesleğini tanıdı

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrenciler aşçılık mesleğini tanıdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 12:15

Minik öğrenciler aşçılık mesleğini tanıdı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, öğretim görevlisi Tansu Çelik ve Erkan Çelik rehberliğinde Özel Şirinceler Gündüz Bakımevi öğrencilerine mutfak atölyelerinde uygulamalı eğitim verdi.

Mutfak atölyesi çalışmasına Şirinceler Gündüz Bakımevi kurucu müdürleri Serkan Sağdıç ve Fatma Sağdıç Akpınar'ın yanı sıra öğretmenler Ayşegül Yılmaz ve Raziye Şen, bakımevi aşçısı Cemile Dalgıç katıldı. Aşçılık programı öğrencilerinin nezaretinde pizza, pankek, krep ve kurabiye yapan minik öğrenciler, mutfak ve mutfak malzemelerini de tanıma şansı buldu.

Şirinceler Gündüz Bakımevi Müdürü Serkan Sağdıç, üniversiteyle beraber gerçekleştirilen eğitimin öğrencilerin aşçılık mesleğini tanımaları ve fikir oluşturması adına yararlı olduğunu dile getirdi. Faaliyetin son derece faydalı olduğunu belirten öğretim görevlisi Tansu Çelik ise 2008 yılından beri Afyonkarahisar'daki çeşitli okullarla sosyal sorumluluk projeleri sürdürdüklerini söyledi. Uygulamanın sonunda aşçılık programı öğrencileri, küçük misafirlerini Kocatepe Aşçılar Takımı'nın üyesi yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!