Jandarmadan umuma açık işletmelere denetim

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan umuma açık işletmelere denetim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 16:09

Jandarmadan umuma açık işletmelere denetim

Haberin Devamı

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da jandarma ekipleri umuma açık işletmeleri denetledi.
Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı ekipleri Defterdarlık, Sağlık Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla merkez ilçede 1, Sinanpaşa ilçesinde 2 ve Sultandağı ilçesinde 5 umuma açık içkili eğlence yerini denetimden geçirdi. Denetim esnasında 367 şüpheli sorgulanırken, bunlardan 1'i 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçundan gözaltına alındı. Şüpheli aracının torpido gözünde yapılan aramada 2 bıçak ele geçirildi. Şüpheli hakkında Kabahatler Kanununa muhalefet suçundan 259 TL idari para cezası kesildi.
Denetimlerde Defterdarlık, SGK İl Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince 8 işletmeye toplamda 365 bin 61 lira 50 kuruş para cezası uygulandı. Yine bu bölgelerde yapılan araç denetimlerinde 167 araç denetlendi. 2 yakalamalı ve hacizli araç yakalanarak, toplam 4 bin 379 TL trafik para cezası uygulandı.
Denetimlerde tütün mamulü tüketildiği tespit edilen işletmeye idari işlem yapılırken, izinsiz olarak çalıştırılan 3 yabancı kadın ise yakalandı. Kadınlardan 1'i bırakılırken, 2'si İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!