İYİ Parti'de kongre

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partide kongre
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 15:19

İYİ Parti'de kongre

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi il binasında gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan heyetinin oluşturulmasının ardından İl Kurucu Başkanı Erdal Gümüş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kutlama mesajını okudu. Kongrede konuşan Afyonkarahisar Merkez İlçe Kurucu Başkanı Okşan Ulusoy Efe, kısa önce göreve atanmasının ardından özellikle kadınların büyük desteğini gördüğünü söyledi. Efe, "Önceki siyasi çalışmalarımızda bir yere gidileceği zaman yanımıza alabileceğimiz kadın sayısı belli idi. Çoğu zaman bin bir güçlükle kadınları yanımıza alırken bugün hepsi önümüzde yürüyor. Bu da bana daha çok güç veriyor, daha azimle çalışmamı sağlıyor. İşte bu güzel insanların bir araya geldiği İYİ Parti bir kadın hareketidir" dedi.

SİYASETTE KADIN AĞIRLIĞI

Kadınların her alanda eşleriyle ya da kendilerinin çalıştığını, bu çalışmalarda da üstün başarılar sağladığını kaydeden Okşan Ulusoy Efe, "Biz kadınlara imkan veriliği zaman her alanda neler yapılacağını gösterdik. Siyaset alanında İYİ Parti ile yeni bir dönem açılıyor. Siyasette kadına verilmeyen imkanları İYİ Parti en yüksek derecede veriyor. Onun için bu kadın hareketi İYİ Parti'yi iktidara taşıyacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Tek liste halinde seçime gidilen seçimde, Merkez İlçe Başkanlığı'na Okşan Ulusoy Efe seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!