Filistin'de ölenler için gıyabi cenaze namazı

Güncelleme Tarihi:

Filistinde ölenler için gıyabi cenaze namazı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 15:48

Filistin'de ölenler için gıyabi cenaze namazı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - ANADOLU Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, İsrail'in düzenlediği saldırılar sonunda yaşamını yitiren Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

AGD üyeleri ve çeşitli STK temsilcileri, İsrail'in düzenlediği saldırılar sonunda yaşamını yitiren Filistinliler için, Afyonkarahisar İmaret camiinde cuma namazı çıkışında gıyabi cenaze namazı kıldı. Namaz sonrasında açıklama yapan AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, İsrail'in tüm dünyanın gözleri önünde Müslüman kanı akıtmaktan çekinmediğini söyledi. Bin yılları aşkın kin ve öfkenin ideolojisi Siyonizm, nihai hedefine doğru adım adım ilerlediğini söyleyen Coşkun, "Gazze'de yaşam her halükarda çok zordur. Her gün yeni bir insani kriz yaşanmaktadır. Uluslararası toplum tarafından verilen yardım sözleri ya tutulmamakta ya da İsrail tarafından engellenmektedir. İşgalci İsrail, aklına estikçe rezilce kan dökmeye devam etmektedir" dedi.

İsrail'in bütün insanlık için tehdit olduğunu belirten Muharrem Coşkun, uluslararası toplumun bir an önce İsrail'e karşı harekete geçmesi gerektiğini söyledi. İsrail'i kınayan grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

 

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!