Erbakan Malkoç öğrencilere tecrübelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Erbakan Malkoç öğrencilere tecrübelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 10:43

Erbakan Malkoç öğrencilere tecrübelerini anlattı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - OTOMOBİL tasarımcısı Erbakan Malkoç, Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileriyle bir araya gelip, tecrübelerini anlattı.

Otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü (UTF) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşide hayatından anekdotlar aktaran Erbakan Malkoç, bu günlere nasıl geldiğini, deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Büyük imkansızlıklar ve zorluklarla mücadele ettiğini ancak hiçbir zaman mazeret uydurmadığını söyleyen Erbakan Malkoç, mazeretin insanın söyleyebileceği en büyük yalan olduğunu savundu. Başarının zorluklarla mücadele etme sanatı olduğunu vurgulayan Malkoç, şöyle dedi:

"İnsanlar hayaller kurmalı ve bunları mutlaka gerçekleştirmelidir. Daha iyisi varken iyinin hiçbir hükmü yoktur. Balı iyi olanın sineği Bağdat'tan gelirmiş. Kendinizi geliştirebileceğiniz, farklı fikirleri uygulayabileceğiniz işlerde çalışmalısınız ve sabretmelisiniz. Maddiyatın peşinde olursanız rol model olmanız çok zor. Maddiyat sizi hayallerinizden uzaklaştırabilir. Asıl zenginlik rol model zenginliğidir."

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!