Emniyet müdüründen sürücülere uyarı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdüründen sürücülere uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 10:27

Emniyet müdüründen sürücülere uyarı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, yola çıkacak araç sürücülerini uyararak, kurallara uymalarını ve aşırı hız yapmamalarını istedi. Yıldız, "Lütfen dikkatli araç kullanın ve kurallara mutlaka uyun" dedi.

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Kurban Bayramı öncesi trafik kazalarının en aza indirilmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını hatırlattı. Afyonkarahisar'ın 12 ili birbirine bağlayan karayollarında önemli bir kavşak olduğunu aktaran Müdür Yıldız, özellikle yoğunluğun yaşandığı noktalarda trafik ekiplerinin çalışma yürüttüğüne dikkati çekti. "Yolların kralı olmaz, kuralı olur" sözünü hatırlatan Yıldız, bayram süresi boyunca 1 milyondan fazla aracın Afyonkarahisar il sınırlarından geçtiğini ve geçmeye devam ettiğini vurguladı. Yıldız, "Afyonkarahisar'a 12 ilden giriş yolu var. Bunların 7'si ana yoldur. Dolayısıyla ilimiz bayramda önemli bir geçiş noktası durumundadır. Geçen yıl Kurban Bayramı'nda 1 milyon fazla araç geçmiş. Bu sene de aynı yoğunluğu bekliyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak Kurban Bayramı dolayısıyla aldıkları tedbirlerden bahseden Müdür Yıldız, önemli nokta ve kavşaklarda ekip sayılarının artırıldığını, 1100 personelin bayram süresince görev yapacağını duyurdu. Afyonkarahisar'ın karayolu olarak 350 kilometrelik bir ağa sahip olduğunu anlatan Yıldız, her 10 kilometrede bir ekibin olacağını söyledi. Yıldız, şöyle konuştu:

"Sürücülerimiz yollarda önlerine çıkabilecek riskleri hesaplasın. Kurallara uysunlar. Aşırı hız ve hatalı solama yapmasınlar. Hem kendilerini, hem ailelerini ve hem de diğer sürücüleri düşünerek sürücülerimiz araç kullansın. Bayramlar bizim mutlu ve huzurlu günlerimiz. Bu mutluluğumuzu trafik kazaları bozmasın."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!