Dinar'da uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Dinarda uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2020 15:16

Dinar'da uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve bulunduran şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarını sürdürdü. Operasyonlar kapsamında 25 Ekim günü N.D. daralı ağırlığı 0,5 gram eroin maddesiyle yakalandı. N.D. ifadesinde uyuşturucu maddeyi Ş.B. ve N.Y.'den aldığını söyleyince, ekipler şüphelileri takibe aldı. 2 şüphelinin aynı ikamette kaldıkları belirlendi. Yapılan operasyonda ikamette yapılan aramada daralı ağırlığı toplam 14,1 gram eroin olduğu değerlendirilen madde, uyuşturucu paketlemekte kullanılan poşetler ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar, özel reçete ile uyuşturucu tedavisinde kullanılan 10 hap ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 465 TL ve 1 ABD Doları ele geçirildi. Ş.B. ve N.Y. de gözaltına alındı.
26 Ekim günü adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!