Kaymakam Tanrıkulu muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Tanrıkulu muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 15:19

Kaymakam Tanrıkulu muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - ÇAY Kaymakamı Erol Tanrıkulu köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan Kaymakam Erol Tanrıkulu tarafından bir tesiste düzenlenen yemeğe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Esnaf Odası Başkanı Ceylan Güler, Ziraat Odası Başkanı Bayram Avdal, İlçe Özel İdare Müdürü İbrahim Arı, İl Genel Meclisi üyeleri, tüm mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Göreve başlamam dolayısıyla tanışmak için toplandık. İlçemiz konum olarak çok iyi bir yerde. Doğuyu batıya bağlanan çevre yolu üzerinde. Eber ve Karamık gölleriyle çevrili. İlçemizi hep birlikte geliştireceğiz. Çay gelişecek. Afyonkarahisar'ın gelişmesine katkı sağlayacak. Türkiye kazanacak. Bu çalışmayı hep birlikte yapacağız. 2 ay sonra yapacağımız toplantıda ilçemize neler yapacağımızı tartışacağız. Karar alacağız. Önerilerinizi bekliyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Çay Özel İdare Müdürü İbrahim Arı, ilçeye ve köylerine 2 yıl içerisinde yapılan yatırımları anlatırken, yol, kanalizasyon ve okullara yaklaşık 6 milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!