Çay Lisesi mezunları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çay Lisesi mezunları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 15:22

Çay Lisesi mezunları buluştu

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Çay Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Bahar Şenliği ve Pilav Günü etkinliği yapıldı.

Çay Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Bahar Şenliği Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü etkinliğine 1957- 1971 mezunlarının yanı sıra Okul Müdürü Mustafa Polat da katıldı. Okul bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Mustafa Polat, "Çay Lisesi mezunlarını 1'inci Bahar Şenliği ve Pilav Günü etkinliğinde bir araya getirmekten onur duyuyorum. Aramızda her meslekten büyüklerim bulunduğu gibi bu okulda idarecilik yapmış bizleri eğiten öğretmenlerimiz var. Onları görünce çok heyecanlandık. Anılarımız tazelendi. Sizlerin de öğrenim gördüğü sınıflarınızı görmenizi istedik. Gelecek yıllar daha programlı şekilde etkinliğimizi sürdürüp geleneksel hale getireceğiz" dedi.

Etkinliğe katılan Çay Lisesi mezunları 1954 yılında hizmete giren okul binasını gezerek anılarını tazeledi. Arkadaşlarıyla sohbet eden mezunlar, eski tarihlerde çekilen fotoğraf sergisini inceleyip, pilav yedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!