Çay Devlet Hastanesi'nde ameliyatlara başlandı

Güncelleme Tarihi:

Çay Devlet Hastanesinde ameliyatlara başlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 14:05

Çay Devlet Hastanesi'nde ameliyatlara başlandı

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - ÇAY Devlet Hastanesi'nde eksiklerin tamamlanmasının ardından bazı ameliyatlar yapılmaya başladı.

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Çay Devlet Hastanesi'nde, ekim 2013'te açılmasına rağmen ameliyathanedeki eksiklerin tamamlanamaması nedeniyle ameliyat yapılamıyordu. Eksiklerin giderilmesi, modern ve teknolojik cihazların alınmasıyla birlikte bazı ameliyatlar hastanede yapılmaya başladı.

Hastane Başhekimi ve genel cerrahi uzmanı Ahmet Koyuncu, günde ortalama 300- 350 hastaya hizmet verdiklerini belirterek, "Hastanemiz genel cerrahi kliniğinde guatr, kapalı ve açık safra kesesi ve karaciğer ameliyatları, kasık fıtığı onarımları, kıl dönmesi gibi çok çeşitli ameliyatlar yapılmakta. Benzer rahatsızlıkları olan hastalarımızı çevre hastanelere göndermek zorunda kalıyorduk. Bundan böyle hastalarımızı kendimiz tedavi edeceğiz. Modern cihazlarımız geldi. Hastalarımızı bekliyoruz. Hastanemiz, sağlıkta başarı çıtasını yükselttik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!