Afyonkarahisar'da kumar baskını

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda kumar baskını
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2021 10:37

Afyonkarahisar'da kumar baskını

Haberin Devamı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 11 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı, Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Dairecep Mahallesi Gündoğmuş Sokak'ta bir ikamette kumar oynandığı tespit edildi. Alınan arama kararına istinaden polis ekipleri tarafından ikamete gerçekleştirilen operasyonda 2 oda içerisinde toplamda 11 kişinin iskambil kağıtlarıyla oyun oynadıkları görüldü. İkamette yapılan aramada, 65 adet okey taşı, 22 adet açılmamış 52'lik iskambil kağıdı, 140 adet iskambil kağıdı, 41 yaz adet yaz-boz, 1 adet isim ve rakamların yazılı olduğu defter, masa üzerinde 50 lira nakit ayrıca oyun oynarken paraları cebine koymaya çalışan bir kişinin üzerinden de 100 lira ele geçirildi.
14 ayrı suç kaydının olduğunu tespit edilen ikamet sorumlusu H.Ş. hakkında 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' suçundan işlem yapıldı. İkamette bulunan 10 kişinin de bilgi sahibi olarak ifadeleri alınırken, toplam 13 bin 360 lira idari para cezası uygulandı.
Öte yandan Umumi Hıfzıssıhha Kurul kararı ihlalinden idari para cezası uygulanması için ve söz konusu ikametin kapatılması için gerekli yazışmaların başlatıldığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!