Afyonkarahisar'da 'kardeşlik iftarı' düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda kardeşlik iftarı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 10:27

Afyonkarahisar'da 'kardeşlik iftarı' düzenlendi

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde başlatılan 'Kardeşlik İftarının' 5'incisi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Afyonkarahisar Belediyesi ile İHH Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin iş birliğinde düzenlenen 'Kardeşlik İftarı' belediye sosyal tesislerinde yapıldı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliği yaptığı iftar programına, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akçan, AK Parti İl Başkan Vekili Hüseyin Sezen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kamu kurumu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Beş yıldır hiç aksatmadan Ramazan'ın 15'inci gününde aileler ve çocuklarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Çoban, “Bu konuda İHH İnsani Yardım Derneği ile işbirliği yapıyoruz. Ancak daha öncesinde derneğimiz kanalıyla Afyonkarahisarlı hayırseverlerimizin yaptığı katkılarla bine yakın çocuğumuz bayramlıklarına kavuşuyor" dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ KARDEŞLİK İFTARINA ÖNEM VERİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşlik iftarlarına büyük önem verdiğini ve bizzat takip ettiğini ifade eden Başkan Çoban; “Cumhurbaşkanımızda sürekli olarak bugünü bizzat kendisi önemsiyor ve illerde bu güne ait farkındalık oluşturulmasında bizzat kontrol ediyor. Bizlerin vasıtasıysa buradaki tüm kardeşlerimize selam ve muhabbetlerini gönderiyor. Sadece ülkemizde değil, dünyada da aç, açıkta, sağlık imkânı olmayan evi barkı olmayan, suya kavuşamayan insan kalmasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!