Afyonkarahisar'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda 15 Temmuz şehitleri anıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 15:56

Afyonkarahisar'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Kocatepe Mezarlığı'ndaki Hava Şehitliği'ndeki programa Vali Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Programda konuşan Vali Tutulmaz, "Bu yıldan itibaren her 15 Temmuz'da Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitleri anacağız. Bu yıl bu programların ilk uygulamasını başlatıyoruz. Burada öncelikle şehitlerimize, milletimize minnetimizi ifade ediyoruz" dedi.

Vali Tutulmaz'ın konuşmasının ardından şehitler için dua edildi. Daha sonra şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bırakan Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, şehit ailelerine başsağlığı diledi.

DİNAR'DA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz şehitleri Dinar İlçesi'nde de anıldı. Dinar Asri Mezarlık'taki düzenlenen törene, Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ulu Camii'nde demokrasi şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu, vatandaşlara yemek verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!