Yüncüoğlu, Ezgileriyle İmam Hatiplileri Büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Yüncüoğlu, Ezgileriyle İmam Hatiplileri Büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 12:12

ADIYAMAN BELEDİYESİ VE ADIYAMAN GENÇ İMAM HATİPLİLER PLATFORMU (AGİP) TARAFINDAN ‘İMAM HATİPLİLER’ GECESİ DÜZENLENDİ.

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Tarafından ‘İmam Hatipliler’ gecesi düzenlendi.
Düzenlenen gecede Ezgi Sanatçısı Taner Yüncüoğlu bir birinden güzel ezgileriyle sevenleriyle buluştu.
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Kültür Merkezinde düzenlenen İmam Hatipliler gecesine Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün, Süryani Kadim Metropoliti Mevki Ürek, Alevi Kanaat Önderleri; STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gecenin selamlama konuşmasını yapan Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu Sözcüsü İshak Yılmaz, "Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu olarak, Adıyaman’da bulunan 4 ortaokul ve 5 lise olmak üzere toplam 9 imam hatip okul arasındaki dayanışmayı artırmak, bu okullar arasında imam hatipli bilinci yeşertmek ve aralarında ki manevi bağı kuvvetlendirmek en temel amacımızdır. Geleceğe daha sağlam bakacak çalışkan, ahlaklı imanlı ve aydın nesillerin yetişmesi için, öncelikle kendi öz eleştirimizi yapıp, noksan yönlerimizi tamamlayarak bu gaye doğrultusunda organize şekilde gayret sarf etmemiz gereklidir. Bugün bizleri kırmayarak gelen Taner Yüncüoğlu ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, Adıyaman’ın barış huzur ve kardeşlik şehri olduğuna dikkat çekerek Taner Yüncüoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Gece sonunda Ezgi Sanatçısı Taner Yüncüoğlu ve ekibine protokol tarafından teşekkür plaketi verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!