Yetiştirme Yurdunda Büyüyenler Biraraya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Yetiştirme Yurdunda Büyüyenler Biraraya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 17:37

YETİŞTİRME YURTLARINDA BÜYÜYEN KİŞİLER YILLAR SONRA BİRARAYA GELDİ

Adıyaman ve Besni Yetiştirme Yurtlarında büyümüş ve şuan çeşitli kamu kuruluşlarında görev yapan kişiler yıllar sonra bir araya geldi.
1990 ile 2000 yılları arasında Adıyaman ve Besni Yetiştirme Yurtları’nda kalan kamu çalışanları yeniden bir araya gelerek, eski günleri yad ettiler. Muhammet Kemal Ballı öncülüğünde bir araya gelen kader arkadaşları, eski yurt günlerini konuşarak, şuan ki ülke gündemini değerlendirdi.
Yetiştirme yurtlarında büyüyen kişiler, son zamanlarda ‘Adıyaman’ isminin kötü olaylarla anılmasından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.
Adıyaman’ın barış ve huzur kenti olduğunu vurgulayan yetiştirme yurdunda büyüyen bu kişiler, Adıyaman’ın isminin kirletilmesine kesinlikle müsaade edilmemesi gerektiğini dile getirdiler.
Grup adına açıklamada bulunan Muhammet Kemal Ballı, “Yıllarca bir arada, kardeşçe, farklı din, dil, ırk ve kültüre mensup kişiler Adıyaman’da bir arada yaşadılar. Bu bundan sonra da yaşayacaklardır. Son dönemlerde Adıyaman isminin hiç de istemediğimiz şekilde kötü olaylarla anılması bizleri üzüyor. Bizler her zaman karşısındakine saygı gösteren toplumuz. Bu mozaik bozulmadan, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!