Vali Demirtaş’tan Ağrı Gazisine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş’tan Ağrı Gazisine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 16:51

ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ VE İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY İBRAHİM KOYUER, AĞRI'NIN DOĞUBAYAZIT KARABULAK JANDARMA KARAKOLU'NA TERÖRİSTLER TARAFINDAN DÜZENLENEN SALDIRIDA GAZİ OLAN JANDARMA ER HAKAN CEBE’Yİ ZİYARET ETTİ.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Ağrı’nın Doğubayazıt Karabulak Jandarma Karakolu’na teröristler tarafından düzenlenen saldırıda gazi olan Jandarma Er Hakan Cebe’yi ziyaret etti.
Teröristler tarafından patlayıcı yüklü traktörle düzenlenen saldırı sonucu bacağına ve koluna saplanan şarapnel parçalarıyla yaralanan Jandarma Er Hakan Cebe evinde ziyaret edildi.
Ağrı’daki tedavisinin ardından evine gelen Jandarma Er Hakan Cebe, kendisini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş’a ve İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer’e teşekkür ederek, saldırı anında yaşananları ve şehit olan arkadaşlarını anlattı.
Tezkeresine 60 gün kaldığını söyleyen Cebe, "O gece saldırıda şehit düşen arkadaşlarıma Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Yaralanan arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum" dedi.
Ağrı Gazisi Jandarma Er Hakan Cebe’ye ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sunarak, acil şifalar dileyen Vali Mahmut Demirtaş ise, "Hakan kardeşimizin sağlık durumu gayet iyi. Bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. İnşallah gazimiz Hakan Cebe, bir an önce sağlığına kavuşur" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!