Vali Demirtaş, Gölbaşı projesini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş, Gölbaşı projesini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 18:44

Vali Demirtaş, Gölbaşı projesini inceledi

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, İpekyolu Kalkınma ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi projesini yapım aşamasını yerinde inceledi.

Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmaların yapıldığı proje alanında inceleme yaptı.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, burada yaptığı konuşmada, şu anda yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirterek aynı zamanda alt yapı çalışması olarak su, kanalizasyon ve elektrik gibi işlerin de çalışmalar içerisinde yer alarak ilerlediğini söyledi.

Başkan Özdemir, ayrıca, Gölbaşı Gölünün etrafında Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı ile birleştirecek güzel bir projenin yaz ayından beri süren çalışmaların devam ettiğini belirterek buranın bitmesi ile ilçe halkı hem güzel bir piknik ve yürüyüş alanına kavuşmuş olacağını belirterek hem de doğa ile iç içe yeşili bol olan güzel bir manzaraya da ev sahipliği yapacağını söyledi.

Başkan Özdemir, konuşmasında şunları kaydetti:

"Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi projesi İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilmektedir. Proje bittiğinde göl kenarında oturma alanları, gezi alanları yürüyüş ve bisiklet yolu, gece aydınlatması, yeşili bol olan sayamayacağız daha birçok güzelliğin olduğu geniş bir park olarak hizmet verecek güzel bir yer olacak. Şu anda projede ilk etapta yol genişletmesi ve düzeltmeler yapmaktayız. Daha sonra su, elektrik ve kanalizasyon şebekesi çekilecek. Doğa parkına benzer güzel bir yere ilçemiz kavuşacak."

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Başkan Özdemir’e yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!