Uluslararası Müzik Festivali'ne doğru

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Müzik Festivaline doğru
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 18:09

Uluslararası Müzik Festivali'ne doğru

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Uluslararası Müzik Festivali (ADUMFEST), Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek. 
Bir kafede düzenlenen festivalin tanıtımına; İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Bahattin Ünsal, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Oğuz, Adıyaman Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü İbrahim İnan, Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Adıyaman Üniversitesi Kamu Yönetim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emine Kes ve davetliler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Özgür Oğuz, "6- 13 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde 3 etkinlik ve 8 gün sürecek olan Adıyaman Uluslararası Müzik festivalinin hazırlıkları tamamlandı. Festivalimiz 4 yıldır başarı ile devam ediyor. Bu başarıda başta belediyemiz, üniversitemiz kent konseyimiz güzel sanatlar lisemiz esnaflarımızın payı büyüktür. Bu yıl İzmir, İskenderun ve İran’dan önemli solist ve müzik gruplarını Adıyaman’a taşıyacak olan festival programında farklı tarihlerde 6 Nisan Cuma saat:20.00 Adıyaman Üniversitesi rektörlük sahnesinde Özgür Oğuz yönetiminde İzmir devlet senfoni orkestrası solisti Yeşim Gökalp Adıyaman filarmoni orkestrası. 11 Nisan Çarşamba 19.00’da Adıyaman Üniversitesi rektörlük sahnesinde İskenderun Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sanatçı Öğretim üyelerinden oluşan Trio Grubu Türk ve klasik müziğin muhteşem eserlerinden bir repertuarla izleyici ile buluşacaklar. Bu sanatçılarımız 11 Nisan Çarşamba günü sanat sokağında akşam saat:17.00’de bir etkinlik yapacağız. 13 Nisan Cuma saat 19.00 Adıyaman üniversitesi rektörlük sahnesinde festival kapanış konserinde İran Azeri sanatçılar Adıyamanlı sanatseverlerimize unutulmaz bir gece yaşatacaklar" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!