Su Baskını Nedeniyle İbadete Kapanan Cami Yeniden Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Su Baskını Nedeniyle İbadete Kapanan Cami Yeniden Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 18:12

SU BASKINI NEDENİYLE İBADETE KAPATILAN CAMİ YENİDEN İBADETE AÇILDI

2015 yılının ilk aylarında su baskını nedeniyle ibadete kapanan Hz. Osman Camii’nin bakım ve onarımı yapılarak ibadete açıldı.
Adıyaman’da meydana gelen şiddetli yağmurlarla birlikte su baskını sonrasında parke, halı ve birçok araç gereç su altında kalmıştı. Caminin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle aylardır ibadete kapalı olan cami yapılan bakım ve onarımın ardından ibadete açıldı.
Cami İmam Hatibi Muhammet Kemal Ballı, Adıyaman Belediyesi ve İl Müftülüğü’nün organizesinde caminin yeniden ibadete açıldığını belirterek, “Hava şartlarının müsait olması ile birlikte masraflarının birçoğu Adıyaman Belediyesi tarafından karşılanarak bakım ve onarım yapıldı. İstinat duvarı, drenaj boruları, boya ve badana işlemleri ile parke ve yeni halılar alındı.
Bu süreçte bizlere maddi ve manevi destek veren Hal Müdürü Mehmet Kara, Hal Başkanı Mehmet Baki Kutlu, hal esnafına, Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Fehmi Hüsrev Kutlu’ya, Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Sait Kutlu ve Sayın Ahmet Vecihi Yüksek’e, Adıyaman Müftümüz Mehmet Ali Öztürkçü’ye teşekkürü bir borç bilirim. Camimizin tekrar ibadete açılması bizleri çok mutlu etmiştir, Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!