Sendikacılardan Çelikhan ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Sendikacılardan Çelikhan ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 15:33

Sendikacılardan Çelikhan ziyareti

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ ÇELİKHAN (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'da, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Kadir Özşahin ile yöneticiler, Çelikhan'da ziyaretlerde bulundu.
Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, Büro Memur-Sen Çelikhan İlçe Temsilcisi Abdurrahman Üzümcü ve yönetimi, Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İlçe Müftüsü Murat Kurt’u ziyaret etti. Sendikacılar, Kaymakam Kaya, Başkan Bulut ve Müftü Kurt'a çalışmalarından dolayı birer plaket takdim etti.
Sendikacılar dana sonra Çat Barajı Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, şunları söyledi:
"16 Nisan referandum seçiminde Adıyaman ve ilçelerinde vatandaşlarımız yeni Türkiye bilinciyle sandığa gidip ‘Evet’ oyu kullanarak Türkiye’nin hak ettiği yere yükselmesi için kararlı bir duruş sergilediler. Hoşgörü, barış ve kardeşliğin merkezi ilimiz Adıyaman’da 15 Temmuz’da meşru iktidara nasıl sahip çıktıysa 16 Nisan’da da yeni sisteme sahip çıkmıştır. Büro Memur-Sen olarak bizlerde halkımızla beraber aynı heyecan ve coşkuyla yolumuza devam ediyor ve hizmet çıtamızı daha yükseklere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!