Rektör Gönüllü, Kahta MYO’da

Güncelleme Tarihi:

Rektör Gönüllü, Kahta MYO’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 15:43

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. TALHA GÖNÜLLÜ, KAHTA MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Kahta Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.
Kahta Meslek Yüksek Okulunun da kurulan spor tesislerinin açılışını yapmak üzere Kahta’ya gelen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ile Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Prof Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Prof. Dr. Seyit Temir, Kahta Meslek Yüksek Okulunda çeşitli temaslarda bulundu.
Rektör Gönüllü, Kahta Meslek Yüksek Okulu dersliklerini gezerek, öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştirdi. Derslerin nasıl geçtiğini ve öğrencilerin sıkıntılarının olup olmadığını sorması üzerine 2.öğretimde okuyan bir öğrenci, MYO’da akşam yemeği verilmediği için sıkıntı çektiklerini söyledi.
Öğrenci, burada öğle yemeğinin çıktığını ama akşam yemeğinin çıkmadığını belirterek, bu soruna bir çözüm getirilmesini ve bu sıkıntının öğrenciler tarafından Rektörlüğe iletilmesinde sıkıntı yaşadığını vurguladı. Kâhta MYO’da akşam yemeğinin çıkması öğrencilerin ortak isteği olduğu belirtildi.
Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğlecilerin sıkıntılarını her zaman telefon, e-mail ya da sosyal medya aracılığıyla kendisine ulaşılabileceklerini belirtti. Akşam yemeğinin Kâhta MYO’da verilip verilmemesi husunun rektörlükte görüşüleceğini söyledi. Öğrencilerle görüştükten sonra, Kahta MYO’da yeni kurulan halı saha ve basketbol sahasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Talha, "Öğrencilerin spor imkanlarından faydalanması için halı sahası ve basketbol sahası yapıldı. Spor ile sağlıklı yaşamın sürdürülebilecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!