Rektör Gönüllü’den Kick Boks Sporcularına Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Rektör Gönüllü’den Kick Boks Sporcularına Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 17:26

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. TALHA GÖNÜLLÜ, KİCK BOKS TAKIMINI ZİYARET ETTİ

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kick boks takımını ziyaret etti.
Aralarında ulusal ve uluslararası başarıları olan sporcuların da bulunduğu Adıyaman Üniversitesi Kick Boks Takımı’na gerçekleştirilen ziyarette Kick Boks Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan da hazır bulundu.
Önceki yıllarda Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra Dünya klasmanlarında da önemli dereceler ve şampiyonluklar elde eden Adıyaman Üniversitesi Kick Boks takımı sporcuları bu yılda çalışmalara iddialı başladı. Ülkemizi İrlanda’nın Dublin Şehrinde 21 - 29 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek Milli Takım’da Üniversite’nin Kick Boks Takımı sporcularından olan Enes Karakuş ve Ali Osman Atasoy’da yer alacak.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kick Boks Milli Takımı antrenörü Haluk Erdoğan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün ziyaretinin sporcular üzerinde büyük bir moral ve motivasyon sağladığını belirtti.
Haluk Erdoğan, “Rektör hocamız ilk günden bugüne kadar sporcularımızın her zaman yanında olarak maddi ve manevi desteklerini esirgemedi. Sporu seven ve spora büyük destek veren bir Rektör’e sahip olmamız hem spor camiası hem de üniversitemiz adına büyük bir şans. Bizler de üniversitemiz adına katılacağımız turnuvada yeni dünya şampiyonlukları ile Rektör hocamızı sevindirmek ve madalyalarla ülkemize dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise sporcular ile gurur duyduklarını belirterek, “Bu sporun üniversitemizde böylesi ilgi görmesi bizi mutlu etmektedir. Bu konuda büyük gayret gösteren örnek sporcularımıza ve antrenörümüz Haluk Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Adıyaman Üniversitesi olarak akademik eğitim ve çalışmalara verdiğimiz önem kadar sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veriyoruz. Gençlerimizi her bakımdan donanımlı yetiştirmek bizim esas hedefimizdir. Gösterdiğiniz başarılarla sizlere gösterilen destek ve güveni boşa çıkarmadığınızı görmek ayı bir sevindirici olaydır. Adıyaman Üniversitesi olarak iyi yetişmeniz ve başarılı olmanız noktasında bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başarılı olan bireyler her zaman iyi ve güzel cümlelerle takdir edilir. Gelecekte ailenize, topluma ve ait olduğunuz ülkeye hizmetiniz söz konusu olacak. Onun için yaptığınız iş ya da spor dalı her ne olursa olsun mutlaka çok donanımlı olmanız gerekir. Büyük başarılar ve büyük sevinçler, büyük çalışmaları ve azmi hedef gerektirir. Şimdiden büyük hedefleriniz olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyor ve bu çalışmalarınızı birçok ulusal ve uluslararası başarı ile taçlandırmanızı bekliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!