Polis, Üniversite Öğrencileriyle Gaziantep Gezisi Düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Polis, Üniversite Öğrencileriyle Gaziantep Gezisi Düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 17:17

ADIYAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE GAZİANTEP'E GEZİ DÜZENLEDİ

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Mutlu Yarınlara-2 Projesi kapsamında, 110 üniversite öğrencisiyle Gaziantep’e gezi düzenledi.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Adıyaman Üniversitesinde öğrenim gören 110 öğrenciye yönelik gezi programı düzenlendi. Gezi kapsamında Adıyaman’dan Gaziantep’e uğurlanan öğrencilere, Şahinbey Savaş Müzesi, Şahinbey Anıtı, Planataryum (Gezegen Evi), 14 Şehit Anıtı, Gaziantep Hayvanat Bahçesi gibi tarihi ve turistik yerler gezdirildi. Öğle yemeğinde Gaziantep Hayvanat Bahçesi önünde mangal yakılarak piknik yapıldı. Piknik sonrasında öğrencilerin polis ahileriyle birlikte davul ve zuma eşliğinde halay çekmeleri güzel görüntülere sahne oldu. Daha sonra, öğrencilere Gaziantep’in geleneksel lezzeti baklava tattırmak için baklava salonuna geçildi. Burada baklava ve Antep fıstığı ikramında bulunuldu. Gezi bitiminde öğrencilere Emniyet Müdürlüğü adına tükenmez kalem ve cep defteri hediye edildi.
Öğrenciler Gaziantep gezisi nedeniyle memnuniyetlerini belirterek, bu tür sosyal faaliyetlerin devamlı olmasını istediklerini ve Gaziantep gezisini düzenleyen Adıyaman Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!