Adıyaman Belediye Başkanı, Ankara’da temaslarda bulundu

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman Belediye Başkanı, Ankara’da temaslarda bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2022 14:50

Adıyaman Belediye Başkanı, Ankara’da temaslarda bulundu

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN,(DHA)-ADIYAMAN'A yeni projeler kazandırılması için Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, özellikle turizm, ulaşım ve altyapı yatırımları konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, turizm, ulaşım ve altyapı yatırımları konusunda önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Ankara temasları çerçevesinde ilk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ı ziyaret eden Başkan Kılınç, turizme dönük çalışmalar ve projeler hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretten sonra bir bilgi veren Başkan Kılınç, "Perre Antik Kenti, Nemrut Festivali, İnanç Turizmi ve Adıyaman Belediyesi olarak yapacağımız Kültür Merkezi için bütçe desteği konularında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan beyle istişarelerde bulunduk. Özellikle ilimizde inanç ve antik tarih açısından turizmi geliştirmek için bakanlıkla birlikte yol haritamızı belirleyeceğiz. Bakan Yardımcımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bir sonraki ziyaretinde TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş'ı ziyaret eden Başkan Kılınç, Gölbaşı-Adıyaman-Kahta tren hattı döşeme çalışmalarında gelinen okta hakkında bilgiler aldı.

Adıyaman'a kazandırılması planlanan yeni yatırımlar için gerçekleştirilen ziyaretlerin sonuncusunu İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük'e yapan Başkan Kılınç, altyapı çalışmaları için destek istedi.

Ankara temaslarında günün son ziyaretinde Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şube Başkanı Hüseyin Duran'ın organize ettiği iftar yemeğinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Hayır ve duaların bol olduğu bu ayda hemşerilerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmak çok güzel bir duygu. Gurbette yaşayan tüm hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum" dedi.

FOTOĞFARLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!