Kahta'da 19 Mayıs coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Kahtada 19 Mayıs coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 14:55

Kahta'da 19 Mayıs coşkusu

Haberin Devamı

Haci BOZKURT/ KAHTA(Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.
Kutlama törenine Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkan Vekili Halil Geyik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Şenol, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Aali Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Çalıkuşu, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, bürokratlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kahta ilçesindeki kutlama töreni Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu. Kahta Gençlik İlçe Spor Müdürü Mustafa Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. Orta dereceli okulların spor gösterileri sergilenmesinden sonra Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Antrenörü Emine Tuldarı yönetimindeki Şehit Mehmet Ali Bozkurt İlkokulu birinci sınıf miniklerin halk oyunları gösterisi törene damgasını vurdu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir hafta önce 10 dalda düzenlenen sportif dalda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkan Vekili Halil Geyik ve Garnizon Komutanı Ali Murat Ayşen tarafından takdim edildi. Program SODES kapsamında düzenlenen ‘’Neşeli Adımlar Mutlu Yarınlar’’ projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen Genç Kızlar Arası Masa Tenisi, Yıldız Erkekler arası Basketbol ve Yıldız Erkekler arası Voleybol turnuvalarında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler sunulması ve akabinde toplu şekilde fotoğraf çekilmesiyle son buldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!