HDP, Aday Adaylarını Basın Mensuplarına Tanıttı

Güncelleme Tarihi:

HDP, Aday Adaylarını Basın Mensuplarına Tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 13:17

HAKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ (HDP) ADIYAMAN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN KAHVALTI PROGRAMINDA HDP ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI BASIN MENSUPLARINA TANITTI.

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında HDP Adıyaman Milletvekili Adaylarını basın mensuplarına tanıttı.
Adıyaman’da, faaliyet gösteren bir otelin kahvaltı salonunda düzenlenen toplantıya, HDP Adıyaman İl Eş Başkanlarından Fahriye Akbaba, Mehmet Ali Alataş, parti üyeleri ve HDP Adıyaman milletvekili adayları katıldı. Yapılan kahvaltı sonrasında HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Mehmet Ali Alataş, hedeflerinin oldukça yüksek oluğunu Adıyaman’ın ve Adıyaman halkının kazanması için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini, Adıyaman çıtasını en üst seviyeye çıkartmak için mücadele edeceklerini belirtti. Başkan Alataş, Behçet Yıldırım, Ferhat Temel, Yasin Tahta, Birsen Tunç ve Ayten Yılmaz’ın HDP Adıyaman Milletvekili Adayı olduğunu söyleyerek milletvekili adaylarını tanıttı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!