Gönüllü Anneler Hastanede Gül Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü Anneler Hastanede Gül Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 20:28

ADIYAMAN GÖNÜLLÜ ANNELER PLATFORMU ''8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE HASTA YAKINLARINA VE HEMŞİRELERE GÜL DAĞITTI.

Adıyaman Gönüllü Anneler Platformu ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınlarına ve hemşirelere gül dağıttı.
Gelecek için bütün kadınlarımızın gerek eğitim yönünden gerekse ekonomik yönden daha demokratik olması gerektiğini vurgulayan Adıyaman Gönüllü Anneler Platformu İl Temsilcisi Necla Bilgiç Özelçi, “Gönüllü anneler temsilcisi olarak bütün dünya kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar sağlıklı ve huzurlu geçmesini diler, kadınlarımızın beklentilerinin amaçlarına ulaşmasını arzu ediyorum’’ dedi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ise, “Kadınlarımıza olan önemi Sağlık Bakanlığımızın kamu spotlarıyla daha da artırıyoruz. Hayatımıza büyük bir önem katan fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!