Gölbaşı'nda Kütüphaneler Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında Kütüphaneler Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 13:54

Gölbaşı'nda Kütüphaneler Haftası kutlandı

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/ GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, 54'üncü Kütüphaneler Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
İlçe Halk Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, "İlçe kütüphanemiz 33 bine yakın kitaba ev sahipliği yaparken trafik olarak çok yoğun. Kütüphanemiz saat 21:00'a kadar açık. Daha çok şehrin bu bölgesine hitap ediyor. Şehrin diğer bölgesi için de böyle bir kütüphaneye ihtiyaç olduğunu biliyoruz. İmkanlar dahilinde kaymakamlığımızca, belediyemizce STK’ larımızca kitap okumaya ve kütüphaneye verilecek önemi artıracağımızı düşünüyorum. Her yaş grubunun okuma ödevi olduğunu, hem dinimiz hem de kültürel anlamda sizler çok daha iyi biliyorsunuz" dedi.
Etkinlikler en çok kitap okuyan öğrencilere bisiklet hediye edilmesiyle devam etti. Kütüphane Haftası etkinlikleri kitap sergisinin gezilmesiyle bitirildi. Düzenlenen etkinliklere Gölbaşı Kaymakamı can Aksoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Ağcakoyunlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!