Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na Ağaç Dikildi

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na Ağaç Dikildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 17:12

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI GÖLLERİ TABİAT PARKINDA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nda ağaç dikimi gerçekleştirildi.
Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nın içerisindeki boş alanlara yaz mevsiminde ziyaretçilerin doğal ortamda gölgelerinde istifade etmesi amacıyla, yapraklı ve çam ağacı dikimi gerçekleştirildi.
Öğrencilere doğa sevgisi kazandırmak ve çevre temizliğinin bilinçlendirilmesi amacıyla Gölbaşı Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen ağaç dikme kampanyasına Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Adıyaman Şube Müdürü İsmail Kozan, ilçede görev yapan kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Adıyaman Şube Müdürü İsmail Kozan, Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı olarak ilan edilen sulak alan ekosistem vasfında olduğunu belirterek, “Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkına yaz mevsiminde yılda ortalama 30 bin ziyaretçi potansiyeline sahip olması nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Tabiat Parkına ziyaretçilerin memnuniyeti artırmak gayesiyle, otopark, WC, kamelya, kuş gözlem kulesi, kuş gözlem evi, bay ve bayan mescit yapılmıştır. Bunun yanında park alanındaki boş alanlara ağaç dikerek, ziyaretçilerin istifadesine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!