Bisiklet sporcuları Trabzon’da madalya için pedal çevirecek

Güncelleme Tarihi:

Bisiklet sporcuları Trabzon’da madalya için pedal çevirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 15:18

Bisiklet sporcuları Trabzon’da madalya için pedal çevirecek

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu tarafından Trabzon’un Akçabat ilçesinde 16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Salcano Trabzon MTB Cup’C2’ müsabakalarına bir bayan bir erkek olmak üzere 2 Adıyamanlı bisiklet sporcu katılıyor.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, “Adıyaman’da başta halkımız olmak üzere gençlerimize bisiklet sporunu sevdirmek için büyük bir gayret sarf ediyoruz” dedi.



Bağcı, şunları kaydetti:



"Uzun ve sağlıklı bir yaşam için spor diyoruz. Ancak bunun yanında birde artan trafik sorununu düşünecek olursak bisiklet kullanımının halk arasında yaygınlaşmasının ne kadar önem taşıdığını göreceğiz. Ayrıca tüm dünyada her geçen gün giderek yaygınlaşan bisiklet sporunun Adıyamanlı gençler arasında bir spor dalı olarak profesyonel olarak yapılması, hatta bayan sporcularımızın ilgisi hepimizi mutlu ediyor. İl genelinde Başta sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın da önderliğinde bisiklet sporunun ve kullanımının yaygınlaşması için sürekli aktiviteler düzenliyoruz. Ben Trabzon’da yapılacak olan 'Salcano Trabzon MTB Cup’C2' müsabakalarına katılacak olan sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum"



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!