Anaokulu Öğrencilerine Çevre Semineri Verildi

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu Öğrencilerine Çevre Semineri Verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 15:26

ADIYAMAN'DA, ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÇEVRE SEMİNERİ VERİLDİ

Korucular Anaokulu tarafından Eko-Okullar Projesi kapsamında öğrenci ve öğrenci velilerine çevre bilincini aşılamak amacıyla seminer verildi.
23 Nisan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Korucular Anaokulu Müdürü Ayşe Sevinç, Müdür Yardımcısı Mine Yıldırmaz, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı görevliler, anaokulu öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.
Düzenlenen seminerde, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından çevrenin nasıl korunması gerektiği atık malzemelerin geri dönüşüme nasıl kazanıldığı konusunda bilgiler verildi.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Korucular Anaokulu Müdür Yardımcısı Mine Yıldırmaz: “ Eko- Okullar Projesi kapsamında öğrencilerimize çevre bilincini kazandırmak amacıyla burada bir seminer düzenledik. Düzenlediğimiz seminere katılan öğrenci ve öğrenci velilerimize Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından çevrenin nasıl korunması gibi bilgiler verildi. Bu tür seminerlerimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!