AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarıdan Esnaf Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarıdan Esnaf Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 13:13

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE ESNAFLARI ZİYARET EDEREK ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEYİP DESTEK İSTEDİLER.

AK Parti Adıyaman milletvekili adayları, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde esnafları ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinleyip destek istediler.
Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman Milletvekili adayları, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve İclal Yalçın Tutuş, Gölbaşı İlçesinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Adıyaman Milletvekillerini ve adaylarını Gölbaşı İlçesinde görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar “Allah’ın izni 7 Haziran seçimlerinde 5 milletvekili çıkarmak için çalışacağız. Bizler 5 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Yeni Türkiye’nin inşasına destek olmaya Gölbaşı olarak hazırız” dedi.
Daha sonra ilçe teşkilatı ile birlikte esnafları ziyaret ettiler. İlçe esnafı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri için destek beklediklerini dile getirdiler dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!