Adıyamanlı bisikletçiler dereceyle döndü

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanlı bisikletçiler dereceyle döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 16:42

Adıyamanlı bisikletçiler dereceyle döndü

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından Trabzon’un Akçabat İlçesi’nde düzenlenen Salcano Trabzon MTB CUP C2 müsabakalarına katılan Adıyamanlı sporcular derece yaparak döndü.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı bisiklet sporcularından Salcono Trabzon MTB CUP C2 müsabakalarına 2 sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağlandığını belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Simge Ekici’nin Elit Bayan dağ bisikleti kategorisinde Türkiye ikincisi, Bayram Eroğlu’nun ise dördüncü olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Bisiklet sporunda bir yıllık bir geçmişimiz olmasına rağmen Antrenör Ahmet Oğuz’un da gayretleri ile sporcuların kısa bir süre içerisinde form tuttuğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Hayatımızın her anında gerek spor gerekse ulaşım anlamında önemli bir yer tutan bisiklet sporunda ilimizde profesyonel ve lisanslı 60 sporcumuz bulunuyor. Ben ümit ediyorum ki 2020 Olimpiyatlarına kadar ilimizde yetişecek olan Milli sporcularla katılım sağlayacağız. Bir yıllık bir çalışmanın ardından bisiklet sporunun yıl dönümünde 2 Türkiye derecesi ile başarı elde sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!