Adıyaman'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda Cumhuriyet Bayramı kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 14:08

Adıyaman'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94'üncü yıldönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Adıyaman’da Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın Valilik makamında tebrikatları kabulü ile başladı. Tebrikat töreni sonrası 29 Ekim kutlamaları, havanın yağışlı olması nedeniyle Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti. Kutlamalara; Vali Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ferdi Tatlı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri ve gaziler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyetin 94'üncü yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajı okundu.
Kutlama töreni, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’nın konuşmasının ardından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon, şiir, resim ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifikaları ile çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!