Ziyapaşa Derneği'nde Sezgek dönemi

Güncelleme Tarihi:

Ziyapaşa Derneğinde Sezgek dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 09:55

Ziyapaşa Derneği'nde Sezgek dönemi

Haberin Devamı

ADANA'nın ilk ve seçkin bulvarlarından biri olan Ziyapaşa Bulvarı'nı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanlığa Naci Sezgek seçildi. Genel kurulda, derneğin kurucu başkanı Tayyar Zaimoğlu da Onursal Başkanlığa getirildi.

Genel kurulda konuşan Tayyar Zaimoğlu, derneğin kuruluşundan bu yana Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi'nin desteğiyle bulvarda 'büyük işler başardıklarını' söyledi. Zaimoğlu "Marka kentler ya önemli meydanları ya da bulvarlarıyla anılır. Adana da bu çerçevede önemli bir hamle yapmış durumdadır. Şehrin merkezindeki Ziyapaşa Bulvarı ve çevresi de tam anlamıyla büyük bir değişim yaşamıştır" dedi. Zaimoğlu, şöyle devam etti:

"Farklı peyzaj uygulamaları, temiz ve modern yaya yolları ve çok sayıda ünlü markanın yeni mekanlar açması caddemizin popülaritesini artırmış ve Ziyapaşa Bulvarı Adana'nın da Adanalıların da gurur duyduğu prestij noktası olmuştur. Ziyapaşa Bulvarındaki bu çalışma tam bir seferberlik ruhu taşımaktadır. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere derneğimize üye esnaf ve gönüllülerimizle, sponsorluk yapan firmalarımızla, bulvar ve çevresinde yaşayan komşularımızla ve daha doğrusu tüm Adanalılarla el ele verilerek bu başarı sağlanmıştır."

Beymen Adana mağazası eski müdürü olan yeni başkan Naci Sezgek de bugüne kadar yapılan çalışmaları daha ileriye taşımak amacıyla yeni projeler hazırlayacaklarını söyledi.

Naci Sezgek Başkanlığındaki yönetim kurulunda Hakan Yazdıçutan, Yılgör Ener, Cahit Öztok, Ozan Tambay, Şevket Aydoğdu, Firdevs Dönmez Cingözler, Fatih Güler ve Esra Özülkü yer aldı. Nesrin Göçhan, Soner Uygun ve Alev Ersan ise Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!