Yankesici takibi Acil Servis'te bitti

Güncelleme Tarihi:

Yankesici takibi Acil Serviste bitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 13:36

Yankesici takibi Acil Servis'te bitti

Haberin Devamı

Çağlar ÖZTÜRK/ ADANA,(DHA)-ADANA'da, hastanede muayene sırası bekleyen 57 yaşındaki Safi Akın'ın, arka cebindeki 500 lirayı yankesicilik yöntemiyle çalan 2 şüpheli  hastane içinde yaşanan kovalamaca sonucu Acil Servis'te  yakalandı. Kovalamaca güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde meydana geldi. Tedavi olmak için sıra bekleyen Safi Akın'ı bir süre takip eden  Bülent G. (37) ve Sabahattin A. (43),  kalabalıktan faydalanıp arka cebindeki 500 lirayı aldı. Parasının alındığını fark eden Akın şüphelileri görünce kovalamaya başladı. Kaçan şüpheliler ise hastane koridorlarında çaldıkları 500 lirayı sıra bekleyen hastaların önüne attı. Diğer vatandaşların da peşine düştüğü Bülent G. ve Sabahattin A., kaçarken girdikleri Acil Servis'te kıskıvrak yakalandı.  Şüpheliler hastane polisine teslim edilirken çevrede saçılan paralar da toplanıp, Safi Akın'a verildi.
Bülent G. ve Sabahattin A. emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilerek nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!