Vali Demirtaş'ın yoğun programı

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaşın yoğun programı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 14:07

Vali Demirtaş'ın yoğun programı

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, polis uygulama noktası ve sanayi sitesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ayrıca bir mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüştü.
Vali Demirtaş, Yüreğir İlçesi Doğankent polis uygulama noktasında denetleme yaptı. Demirtaş, kontrol noktasındaki asayiş ve trafik denetimleri hakkında polislerden bilgi aldı. Vali Demirtaş, kentin huzur ve güvenliği konusundaki çalışmaların önemine dikkat çekerek, polislere başarı diledi.
SANAYİ SİTESİ TAŞINMALI
Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir Küçük Sanayi Sitesi'ne de giderek esnafla sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi. Eski Devlet Hastanesi karşısındaki alanda kurulu sitede incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, metal sektörü esnafının daha modern bir alana taşınmasının yararlı olacağını ifade etti. Adana Valisi, Madeni Sanatkarlar Tornacılar Kaynakçılar Odası Başkanı Abdusselam Mortepe ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşerek bu konudaki düşüncesini dile getirdi.
MAHALLE ZİYARETİ
Vali Demirtaş, merkez Yüreğir İlçesi'nin Doğankent Kışla Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Muhtar Selahattin Yiğit'ten mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını anlattı.
Daha sonra Vali Demirtaş, Doğankent Selahaddin Eyyubi Camii'nde taziyeleri kabul eden bir vatandaşa taziyelerini bildirdi.
Vali Demirtaş'a, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de eşlik etti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!