Uğurkan Erez: Kadınlar vücudunu tanımalı, öyle giyinmelidir

Güncelleme Tarihi:

Uğurkan Erez: Kadınlar vücudunu tanımalı, öyle giyinmelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 16:20

Uğurkan Erez: Kadınlar vücudunu tanımalı, öyle giyinmelidir

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA İş Kadınları Derneği (İŞKAD)’nin ‘Masabaşı Sohbetleri’ne konuk olan Televizyon Programcısı ve Defile Koreografisti Uğurkan Erez, “Kadınlar vücudunu tanıyarak giyinmelidirler” dedi.
Televizyon Programcısı ve Defile Koreografisti Uğurkan Erez, eski manken Doğa Bekleriz, Koza Televizyonu Program Yapımcı ve sunucusu Duygu Zengin, İŞKAD’ın davetlisi olarak ‘Masabaşı Sohbetleri’ etkinliğinde Cosecha Restoran Cafe’de İŞKAD üyeleri ve misafirleri ile bir araya geldi.
KADIN OLMAK ÖZELLİKTİR
Türk kadınlarının çok özenli olduklarını, iyi ve güzel giyindiklerini ifade ederek söze başlayan Defile Koreografisti Uğurkan Erez, yaptığı sohbette şunları söyledi: “Tek şikayetim; kadınlar vücutlarını tanımadan giyiniyorlar. Kıyafet ne kadar güzel olursa olsun proporsiyon yanlış olunca kıyafetin güzelliğini de yok eder. Vücutlarımızı tanıyarak giyinelim ve kıyafeti taşımasını bilelim. Duruş olarak ise, başlarımız her zaman dimdik olmalıdır. Kadın olmak özelliktir" dedi.
DOST MECLİSİ YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ
İŞKAD Masabaşı Sohbetleri etkinliğiyle bir STK olmanın dışında bir dost meclisi yaratmaya çalıştıklarını ifade eden İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik ise şöyle konuştu:
"Pozitif enerji verecek konuklarımızı dostlarımızla buluşturuyoruz. Bu buluşmalarla yeni projeler planlamak, karşılıklı fayda sağlayacağımız, gerçek dost olacağımız, ortak fayda sağlayacağımız bir yakınlık olması çabasındayız. Renkli isimleri sohbetlerimize taşıyoruz. Iş kadınları için doğru giyinmek çok önemlidir. Zarif ve güzel olan bilgilerden dokunuşlar ediniyoruz. Bu dokunuşlar kendi tarzımızda, yaşamlarımızda hayat buluyor. Bu sohbetler hepimizin hayatında belki minicik belki de çok değişiklikler yaratmaktadır. ‘Şıklık, rahat olmamaktır’ sözü bazen yaşantımıza dahil oluyor. Ama rahat şıklıkta vardır. Ben konuklarımıza geldikleri, bizleri bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyorum.”
Başkan Özçelik, Defile Koreografisti Uğurkan Erez’e teşekkür ederek plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!