Uçurum ADASO Meclis Başkanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Uçurum ADASO Meclis Başkanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 13:37

ADANA Sanayi Odası (ADASO) Meclis Başkanlığı'na İsrafil Uçurum seçildi.

Haberin Devamı

ADASO Meclisi'nin 2016 yılı son toplantısında, Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu'nun işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmesi üzerine seçim yapıldı. Kullanılan 43 oyun tamamını alan İsrafil Uçurum Meclis Başkanlığı'na, Aydın Önen ise başkan yardımcılığına seçildi.
İsrafil Uçurum, 50 yılını geride bırakmış bir sivil toplum kuruluşu olan ADASO Meclis Başkanlığı'na oybirliği ile seçilmesinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek "Böylesi bir görev benim için onurdur. Sorumluluğumuzun bilincindeyim. Divandaki arkadaşlarımla beraber, sizlerin de desteğiyle, Allah'ın izniyle Meclisimize, Odamıza yakışan çalışmalar yapacağız" dedi.
KIVANÇ'TAN 2017 DİLEĞİ
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da yaptığı konuşmada "Umarım 2017 yılı, başarılarımızın katlanacağı, ülkemiz ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olacağı bir dönemin başlangıcı olur" dedi. Ülke ve millet olarak 'çok zorlu' bir yılın geride bırakıldığını vurgulayan Kıvanç "İçerde ve dışarda hiçbirimizin öngöremediği akıldışı olaylarla mücadele etmek zorunda kaldık" diye konuştu. Kıvanç, şöyle devam etti:
"2017 yılı, sanayici olarak üretim ve istihdamın yanı sıra birlik, beraberliğimize sahip çıkmamız, olası provakatif eylemlere karşı uyanık olmamız gereken bir yıl olacak. Tarihi tanıklık ettiğimiz bu dönemde, baş döndürücü gelişmeleri dikkatli şekilde izleyip analiz etmek durumundayız. Sükuneti koruyarak, birbirimize destek olmalı, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Şu gayet açık ki, bize bizden başka dost yok."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!