Toptancının otomobilinden bu kez de 50 bin lirasını çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Toptancının otomobilinden bu kez de 50 bin lirasını çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 11:19

Toptancının otomobilinden bu kez de 50 bin lirasını çaldılar

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)-ADANA'da gıda toptancısı 53 yaşındaki Bahattin Durmuş'un, otomobilinin ön koltuğunun altına poşet içerisinde koyduğu 50 bin lira, aracın camını kıran hırsızlar tarafından çalındı. Aynı yöntemle 6 ay önce de 133 bin lirası çalınan Durmuş, "Para önemli değil, ağabeyim kalp krizi geçirdi, duyarsa ölür" diye konuştu.
Merkez Seyhan İlçesi'nde gıda toptancılığı yapan Bahattin Durmuş, ödemeler için yanına aldığı parayı 01 Jl 700 plakalı otomobilinin sürücü koltuğunun altına koydu. Ziyapaşa Mahallesi'ndeki bankaya gelen Durmuş, aracını cadde üzerine park edip, içeriye girdi. Bir süre sonra dışarı çıkan Bahattin Durmuş, otomobilin sol ön camının kırılarak, koltuğun altındaki 50 bin TL bulunan poşetin yerinde olmadığını gördü. Bahattin Durmuş, polisi arayarak yardım istedi.
Aracı soyulan Bahattin Durmuş, ödeme yapacağı bankaya bir miktar parayla girdiğini, 15 dakika sonra çıktığında ise camın kırılarak koltuğun altında duran poşetin çalındığını anlattı. Poşette 50 bin lira olduğunu belirten Durmuş, hırsızların yakalanmasını istedi.
11 Aralık 2015'te, Şakirpaşa Mahallesi'nde bankadan çıkıp arkadaşını ziyaret ettiği sırada yine otomobilin camı kırılıp koltuk altına bıraktığı 133 bin lirası çalınan Durmuş,, çekim yapan gazetecilere de tepki gösterdi. Olayın duyulmasını istemediğini söyleyen Durmuş, "Benim için para önemli değil, geçen sefer ağabeyim kalp krizi geçirdi. Bunu da duyarsa ölür" diye bağırdı.
Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, hırsızları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!