Sözlü :11 tesiste 4350 çocuk futbol eğitim görüyor

Güncelleme Tarihi:

Sözlü :11 tesiste 4350 çocuk futbol eğitim görüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 13:57

Sözlü :11 tesiste 4350 çocuk futbol eğitim görüyor

Haberin Devamı

ADANA (DHA) ADANA Büyükşehir Belediyesi'nin 11 tesiste gerçekleştirilen Yaz Futbol Okulları'nda 7-15 yaş arasındaki 4 bin 350 çocuğun futbol eğitimi aldığı açıklandı.

Yaz Futbol Okulları'nın eğitimleri antrenör Tekin İncebaldır yönetiminde Gündüz Tekin Onay Tesisleri, Sarıçam Buruk Stadı, Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadı, Güneypark Stadı, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri, Emek Sahası ile Feke, Kozan, Karaisalı, Pozantı ve Ceyhan ilçelerindeki tesislerde devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını, bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla hizmet edeceklerini söyledi.

Genç nesli spora yönlendirerek, kötü alışkanlıklar edinmesini önlemeyi amaçladıklarını ve geleceğin yıldız kramponlarının Adana'dan yetişmesini arzuladıklarını vurgulayan Sözlü, “Heyecanlı bir şekilde başladığınız bu eğitimi, ciddiyetle ve disiplinle sürdürmelisiniz. Bunu sağlarsanız, başarılı olursunuz. Şu an 11 tesiste 4350 çocuk futbol eğitim görüyor" dedi.

DHA(AP) 28.7.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!