Sigorta Acenteleri Sorunlarını Tartıştı

Güncelleme Tarihi:

Sigorta Acenteleri Sorunlarını Tartıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 13:17

ADANA SİGORTA ACENTELERİ DERNEĞİ'NCE DÜZENLENEN “SİGORTA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” TOPLANTISI, TÜRKİYE SİGORTA ACENTELERİ FEDERASYONU BAŞKANI MURAT BÜYÜKÇELEBİ’NİN DE KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Adana Sigorta Acenteleri Derneği (ADSAD) tarafından düzenlenen “sigorta sektörünün sorunları ve çözüm önerileri” toplantısı, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi’nin de katılımıyla gerçekleşti.
Adana Ticaret Odası’nda gerçekleşen ve Adana Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Hüviyetli ile Osmaniye Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Metin Sönmez ile çok sayıda sigorta acente yetkilisinin katıldığı toplantıda, TMSF’nin el koyduğu sigorta şirketi ve mağdur olan sigortalılar, özellikle artan trafik sigorta fiyatları ve sigorta şirketlerinin acentelere verilen komisyonların düşürülmesiyle ilgili konular ele alındı.
Adana’da birlik içinde çalışmak ve mücadele etme kararının alındığı toplantıda konuşan TÜSAF Başkanı Murat Büyükçelebi, ”Türkiye’de sigorta sektöründe en büyük dağıtım kanalını acente örgütü oluşturuyor. Sigorta şirketlerinin bankalar, çağrı merkezleri, internet gibi alternatif dağıtım kanallarıyla sigorta satışını artırmaya çalıştığı günümüzde, acenteler halen tüketici gözünde önemini koruyor. Bireylerin sigorta ürünlerini alırken karşılarında, sigorta konusunda bilgili, güler yüzlü personelle muhatap olması yanında, 7/24 hizmet alabilecekleri yapılar olması sigorta konusunda da en büyük tercihi ‘acenteler’ yapıyor. Ancak, tüm bu önemine karşın, acentelerin sektörde hak ettiği yeri de aldığını söylemek zor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!