Akay: El ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Akay: El ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 13:21

Akay: El ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, halkın sevgisinden güç aldıklarını belirterek, “Seyhanlı’nın desteği ve güveni ile el ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akif Kemal Akay, Mısır Çarşısı, Adana Otogarı ile Kocavezir’de esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Tellidere, Emek, İsmetpaşa ve Gölbaşı mahallelerinde vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinledi. Görevi boyunca 96 mahallede kimseye kendini yalnız hissettirmediklerini belirten Akay, “Bundan sonra da kimse yalnız hissetmeyecek. Hep birlikte aynı sofrada buluşup ramazan ayının bereketiyle halkımızla birlikte oluyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışımızın bugün meyvelerini halkımızın bizi bağırlarına basması ile görüyoruz. Halkla bütünleşmek, onların desteğini almak başkanlığım döneminde temel ilkemiz oldu. Yeni dönemde yine halkımızla birlikte belediyeyi yöneterek sorunlara çözüm yolları bulacağız” dedi.

16 MERKEZDE RAMAZAN SOFRASI

Haberin Devamı

Başkan Akay, 16 merkezde ramazan sofrası kurarak bereketli ayda Seyhanlılarla bütünleştiklerinin altını çizerek, “Halkımızın sevgisi bize güç veriyor. Seyhanlı’nın desteği ve güveni ile el ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Başladığımız projeleri daha da geliştirerek Seyhan’ın imarında ve inşasında daha güzel günlere kavuşacağız” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!