Şehit yakınları ve gazilere yeni bina

Güncelleme Tarihi:

Şehit yakınları ve gazilere yeni bina
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 14:19

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi'nin yeni binası, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile hizmete açıldı. Dernek şubesi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kürek İhtisas Kulübü binasına taşındı.

Haberin Devamı

Dernek yetkililerinin daha önce kendisine yaptığı ziyarette yeni bina için söz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, açılış törenine de katıldı. Törende Başkan Sözlü'nün yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Adana Şube Başkanı Muhammed Çetin, derneğin eski yöneticileri ve üyeleri, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve Adanalılar yer aldı.

Başkan Sözlü yaptığı konuşmada "Şehit ve gazilerimizin birbirleriyle ve toplumla dayanışmasında, acıların hafifletilmesinde rol oynayan Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bu dayanışmada onlara ev sahipliği yapacak güzel bir mekan gerekiyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, Adana'daki gazilerimizin ve şehit yakınlarının mekan problemini çözmeyi görev bildik. İnşallah daha büyük bir yeri de yaparız" dedi.

ADANA,(DHA)

BAKMADAN GEÇME!