Şehit ve gazi ailelerine Gaziantep gezisi

Güncelleme Tarihi:

Şehit ve gazi ailelerine Gaziantep gezisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 10:39

Şehit ve gazi ailelerine Gaziantep gezisi

Haberin Devamı

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen gezide şehit ve gazi aileleri Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katkılarıyla 120 şehit ve gazi çocuğu ile ailesi, otobüslerle Gaziantep'e götürüldü. Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Hasan Basri Yılmaz'ın ev sahipliği yaptığı gezide, şehit ve gazi çocukları ile aileleri, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret edip, keyifli bir gün geçirdi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Muhammet Çetin, şehit ve gazi ailelerinin maddi bir beklenti içinde olmadığını sadece hatırlanmak istediklerini söyledi. Bu kapsamda düzenlenen Gaziantep gezisinin çok yararlı olduğunu belirten Çetin, "Şehit ailelerimizin manevi beklentileri var. Sadece özel günlerde hatırlanmak istemiyorlar.  Onlar bu vatan için verilebilecek en büyük bedeli vermişler. Gaziantep'te çok iyi karşılandık. Şahsım ve üyelerim adına bizlere destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!