Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 13:01

Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar

Haberin Devamı

 ADANA Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan ’Yalnız değilsiniz, Türkiye’nin en büyük ailesi’ projesi kapsamında şehit ailelerinin çocuklarına dizüstü bilgisayar verdi.
İlk olarak, 20 Mayıs 2016'daevrak dağıtımı yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan 45 yaşındaki polis memuru Yılmaz Bozkurt'un evine giden Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, şehit eşi Nuray Bozkurt tarafından karşılandı. Vali Demirtaş ve eşi şehit polisin çocukları 16 yaşındaki Mustafa, 14 yaşındaki Görkem Hasan ile 7 yaşındaki oğlu Yiğit Çağrı ile sohbet etti. Devletin şehit alilerinin her zaman yayında olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, "Şehitlerimizin gözleri arkada kalmasın aileleri bizlere emanet" diyerek, diz üstü bilgisayarları şehit çocuklarına verdi.
Demirtaş ve eşi daha sonra, 13 Eylül 2015'de Şırnak'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit Şahin Altmış'ın evine gitti. Şehit eşi Özlem Altmış ile görüştü. Şehit polisin çocuklarına Furkan, Enes ve Zeynep ile sohbet eden  Vali Demirtaş, polis olmak isteyen 10 yaşındaki Furkan Altmış'a,' Çok şerefli bir meslek, vatanına milletine hayırlı olursun" dedi.
Devletin hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek şehit eşi Özlem Altmış ise "Sizin evimizi onurlandırmanız bana çok mutluluk verdi" dedi.

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,(DHA)-

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!