Sağlıkta kalite projesi

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkta kalite projesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 14:53

Sağlıkta kalite projesi

Haberin Devamı

ADANA Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafindan hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından desteklenen "Sürekli Kalite İyileştirme Odaklı Kaizen ve Yalın Hastane Sistemleri Eğitimleri" proje sözleşmeleri imzalandı.

Sözleşmelere Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ile ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altınsu imza attı. İmza törenine Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Orhan Görgülü de katıldı.

Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan yaptığı konuşmada "Sağlık tesislerimizde kesintisiz sağlık hizmeti veriyoruz. Bizim için hızlı, hatasız ve kaliteli bir hizmet akışı çok önemli olup, temel israf kaynaklı iş akışlarını ve hizmet süreçlerini önlememiz gerekmektedir. İmzaladığımız bu projenin sağlık ekonomimizde tasarrufu sağlamak amacıyla önemli yararları olacak" dedi.

ÇKA Genel Sekreteri Lütfi Altınsu da "Bölgede sağlık alanında çok güzel çalışmalar yapıldığını ve yüksek puan alıp şartlara uyan her türlü sağlık projesine destek vereceklerini belirterek, sağlık projeleri her türlü desteği hak ediyor" diye konuştu.

Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, ayrıca Çukurova Kalkınma Ajansı'nın yeni hizmet binalarına taşınmaları dolayısıyla Lütfi Altınksu'ya yöresel motifli ürünlerden oluşan 'Adana İşi' armağan etti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRALI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!