Pozantı'da öğrenciler, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Marşı için klip hazırladı

Güncelleme Tarihi:

Pozantıda öğrenciler, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Marşı için klip hazırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 16:31

Pozantı'da öğrenciler, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Marşı için klip hazırladı

Haberin Devamı

Onur Can BULAT/ (Pozantı)ADANA, (DHA)- ADANA’nın Pozantı ilçesinde 230 öğrencinin katılımıyla 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası nedeniyle bir video klip hazırladı.
Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi öğrencilerinin 'Pozantı Tek Ses Tek Yürek- İstiklal Marşımız' adlı proje kapsamında hazırlanan video klipte Pozantı’nın tarihi ve turistik mekânlarında öğrenciler ve farklı meslek grubundan Pozantılılar İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.
İstiklal Marşı’ndan bir bölümün okunduğu video çekimleri, Şekerpınarı - Akköprü, Gülek Kalesi, Belemedik Köyü, Tarihi Gülek Boğazı, Pozantı Şehitliği ve Varda Köprüsü gibi ilçenin tarihi ve turistik mekânlarında gerçekleştirildi. Okul Müdürü Adem Yılmaz, projeyi şehitlerin aziz hatırası için hazırladıklarını belirterek, "Projeye katılan herkesin İstiklal Marşımızı okurken aynı heyecan ve hislerle yüreklerinin çarpması ne kadar asil bir milletin mensubu olduğumuzun en büyük ispatıdır.  Çekimler esnasında bize destek veren Tüm Pozantılılara teşekkür ediyorum" dedi. Video klip,
sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!