Otomotivde “Online” Dönemi

Güncelleme Tarihi:

Otomotivde “Online” Dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 09:48

İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Motor, yenilenen web sitesiyle otomobil sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.
Volkswagen, Audi, Seat ve Scania marka araçların satış ve servis hizmetlerinin yanı sıra DOD ile de ikinci el araç almak isteyenlere hizmet veren Aykan Motor, ’aykanmotor.com’ adlı yenilenen web sitesinde otomobil sahiplerinin tüm beklentilerine online çözüm getiriyor.
Mekanik, kaporta ve boya atölyesi, yedek parça bölümü, yeni araç stok sahası, satış sonrası test sahası, misafir kafeteryaları ve idari bölümleriyle donatılmış Aykan tesislerinde, internet sitesi aracılığıyla da zaman kaybı yaşamadan da randevu alabilecekler.
Servis randevusu ve araçlar hakkında bilgiler gibi tüm hizmetlere online ulaşan kullanıcılar, yine bu web sitesi aracılığıyla seçtikleri araçlar hakkında istedikleri bilgiye mobil-satış danışmanları sayesinde ulaşabilecekler.
Volkswagen’le başlayan Doğuş Grubu temsilciliğine 2006 yılında kurduğu Aykan Audi ile genişleten firma, markanın satış ve servis sonrası hizmetiyle başarısını perçinledi. 2011 yılında ise hizmeti tüm Adana geneline yayarak Yüreğir İlçesi bölgesinde Volkswagen “Aykan İncirlik” ’i hizmete açtı. Adana ve Mersin’den sonra Kayseri ve Osmaniye’de de otomotiv yatırımlarına yenilerini ekleyen Aykan Motor; Kayseri’de Aykan Volkswagen, Aykan Audi, Aykan Seat ve Aykan Dod ikinci el ile hizmet veren tek yetkili bayi olma özelliğini taşıyor. Bunun yanı sıra Osmaniye’de tamamlanmak üzere olan showroomuyla kendisine güç katarak sizlere hizmet vermeye devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!